2021 cilt bakım trendleri akıllı cihazlarla şekilleniyor

Cilt bakımında minimalizm dönemi

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun sunduğu akıllı microcurrent yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, öne çıkan akıllı ürünlerden biri… BEAR, yüz ve boyundaki 69 kası çalıştırarak cildinizin sıkılığını korumasına ve güçlenmesine yardımcı oluyor.

Maskne ile mücadele edin

Sağlığımızı korumak için taktığımız maskelerin cildimizde yarattığı sorunlara ‘maskne’ denmektedir. Maskne ile mücadele etmemizi sağlayacak bakım ürünleri de bu çerçevede öne çıkıyor. Bu sayede cildin gözeneklerini arındıran, kuruluğu azaltan ve  rahatlatan ürünler de yükselişe geçiyor.

Antibakteriyel bakım ürünlerine yönelim artıyor

Skinimalizm de bu yılın güzellik trendleri arasında yer alıyor. Cilt bakımında minimalizm yaklaşımı olarak bilinmektedir. Doğal içeriklere ve yüksek performansa sahip ürünlere yönelik ihtiyacı artırmaktadır. Plastik cerrah ve Avant Dermatology’nin kurucusu Dr. Sheila Farhang,  “Doğal içerikli cilt bakımı niş bir alan olarak görülmekteydi. Birçok marka bu ürünleri tüketicilerin dikkatini daha çevre dostu çözümlere çevirerek tanıttı. UFO maskeleri gibi süper gıda bazlı bileşenlerin giderek daha güçlü hale geldiği doğal bileşenler veya ürünler de bu sınıflandırmaya dahil” dedi.

69 kası birden çalıştırıyor

Size özel akıllı bir güzellik koçu gibi çalışan Bear, güzellik ve SPA merkezlerinde sunulan yüz için çeşitli egzersizleri ve bakım terapilerini minik bir cihaza sığdırmaktadır. Gelişmiş mikro akım ve T-Sonic™ titreşimler sayesinde yüz ve boyundaki 69 kası çalıştırmaktadır. Şok içermeyen Anti-Shock System™’e sahip cihaz, gelişmiş sensörleriyle cildinizin dayanıklılığını ölçmektedir. Ayrıca herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu otomatik olarak ayarlamaktadır.

Cihaz, vücudun doğal süreçlerini taklit eden mikro elektrik akımlarıyla kolajen üretimini artırmaktadı. Böylece ciltteki elastin onarımını ve sıkılaşmayı sağlamaktadır. 5 farklı yoğunluk derecesi bulunmaktadır. T-Sonic™ titreşimleri ise dolaşımı artırmak, toksinleri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklere derinlemesine işleyerek daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunmaktadır.

Fiyatı: 2.699 TL’den satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir