2021 İlkbahar yazında Academia’nın şifresi: Konfor ve iyimserlik

Academia İlkbahar / Yaz 2021 Koleksiyonu

Bu günlerde ihtiyaç duyduğumuz konfor ve iyimserlik koleksiyonlara ilham vermeye devam ediyor. Academia İlkbahar / Yaz 2021 Koleksiyonu; özgür ruhlu ve farkındalığı yüksek Academia Kadını için zihinsel ve bedensel konforu merkezinde tutan dinamik bir dünya kurguluyor.

90’ların ferahlık veren cut-out’ları maskülen anlatımlarla taze bir minimallik yaratırken; dramatik çiçek desenler ve feminen formlar bu sadeliğe eşlik ediyor. Modern siyahların türlü formlarda çeşitlendiği koleksiyon, tropikal desen, tarçın ve camel tonlarının sıcaklığıyla buluşuyor. Ayrıca kobaltın yüksek enerjisi, yaz beyazlarının ferahlığıyla birleşirken; sorbe tonları pozitif bir atmosfer yaratıyor.

Asya kültürünün minimalizminden ve sakinliğinden beslenen çok yönlü formlar, kullanım esnekliği sunarken, detaylardaki desen ve grafik anlatımları görsel bir bütünlük yaratıyor. Ceketler ve tamamlayıcı trikolar; geniş zamanlı kullanım sunmakta. İpeksi dokusuyla ilgi çeken teknik kumaşlar ise sıcak yazda hayat kurtarıyor.

Tasarımların performans ve konfora odaklandığı Academia Active koleksiyonunda, spor bra’lardan cep detaylı bisiklet taytlarına; hibrit üstlerden performans yağmurluklara; yüzücü mayolarından yeni normalin üniforması eşofman takımlarına uzanan seçenekler yer alıyor.

Deneysel formlarla yeni gelenekler yaratmayı hedefleyen modern hayatın vazgeçilmezi Academia Denim grubu, eklenen güncel kalıp ve geniş model seçeneklerinin yanı sıra izlediği etik ve sürdürülebilir prosedürlerle iyi görünmenin yanında iyi hissetirmeyi de ilke ediniyor.

Koleksiyonu BEYMEN’lerde www.beymen.com   adresinde sizleri bekliyor.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir