DOĞADAN İLHAM ALAN VÜCUT BAKIMI SERİSİ YENİLENDİ

AİLENİZ İÇİN DOĞAL BAKIM AMWAY’DEN

Amway’in yenilenen vücut bakım koleksiyonu G&H, ailenizin tüm cilt bakımı ihtiyaçlarını tek seriyle karşılıyor.  Yeni G&H, cildin sağlıklı ve dengeli görünmesini sağlıyor. Ayrıca bu özel seri hafif, sülfatsız ve pH dengeli formülüyle cildi yumuşatırken, üç yaşından büyük çocukların kullanımına uygun formülü içeriyor.

G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™, ve G&H PROTECT+™ olmak üzere üç ayrı seriden oluşan Yeni G&H, doğadan ilham alarak üretilen yüzde 100 geri dönüşümlü ambalajıyla da çevreyle dost.

G&H NOURISH+ EN RAHATSIZ CİLDİ BİLE RAHATLATIR!

Duş jeli, vücut losyonu, cilt sabunu ve el kremi içeriyor. Portakal çiçeği, cildi nemlendirip yumuşatırken; karite yağı, nem bariyerini onarmaya yardımcı olduğu bilinen A, E ve F vitaminlerini içeriyor. Antioksidan özelliğe sahip kabak çekirdeği yağı ise çevresel zarara karşı cildi koruyor.

G&H REFRESH+ KURU CİLDİNİZİ YATIŞTIRIR!

Duş jeli ve vücut sütü içeriyor. Aloe, üzüm çekirdeği özü, yeşil çay özüyle harmanlanan dengeli formülü, cildi yatıştırırken, yenilemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Çevresel etkilere karşı cildi koruyarak enerji veriyor.

G&H PROTECT+, CİLDİNİZ İÇİN DOĞADAN GELEN KORUMA!

Konsantre el sabunu, kalıp sabun, deodorant ve terlemeyi önleyici roll-on ve deo spray’den oluşuyor. G&H PROTECT, kötü kokuları gideriyor. Kir ve kuruluğa karşı daha iyi koruma sağlıyor. Ayrıca bu özel ürün beyaz çay özü, doğal mineraller, yaban mersini özüyle harmanlanan doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bir formüle sahip.